Stockholm Hästutveckling
Hästhotell

Hos oss kan du lämna din häst för kortare eller längre vistelse under tiden du är på semester eller av annan anledning inte själv kan ta hand om din häst. Här går hästarna i stora hagar och hanteras med samma kärlek som om de vore våra egna.

Vi diskuterar fram ett individuellt upplägg, med eller utan träning. Vi arbetar primärt hästarna i töm, men även för hand i varierad skogsmiljö. Vi använder Equiband som ett komplement i vår träning.

Prisexempel utan träning:
325 kr per dygn
2275 kr per vecka

Prisexempel med träning:
500 kr per dygn
3500 kr per vecka

Kostnad för hästens foder tillkommer.

Detta ingår:
* 4 fodringar om dagen
* Daglig utevistelse i egen hage ca 10-14 h per dag beroende på säsong
* Täcke samt benskydd/boots på/av morgon och eftermiddag
* Individuell foderstatsberäkning 

Vi ger veckovisa uppdateringar via mail kring din hästs träning. Om något akut skulle inträffa kontaktar vi såklart dig omgående.

Vi fodrar med högkvalitativt foder från Håtunaholms Hästfoder. Om din häst ska stå uppstallad hos oss en längre tid rekommenderar vi att du köper foder av oss. Tag gärna med eget grovfoder om din häst stannar en kortare period och/eller så att vi kan göra ett långsamt byte.

Om du önskar titta på något av din häst träningspass är du såklart varmt välkommen att höra av dig för att få information om vilken ungefärlig tid och hur din häst kommer att träna den aktuella dagen.

Varmt välkommen att kontakta oss med din bokning!