positive review  Anlitade Stockholm hästutveckling i samband med utlandsresa och är klart nöjd! Rent och snyggt i boxar och stall - fick dessutom hjälp med anpassad träning! Bra återkoppling, ordning och reda - kändes tryggt att lämna hela hästgänget till Matilda!

  Maria Olofsdotter Jonson Avatar Maria Olofsdotter Jonson
  27 February, 2020

  positive review  Att anlita Matilda på Stockholm Hästutveckling har tveklöst varit det bästa beslutet för min häst och för mig som hästägare. Matilda har tagit ett helhetsgrepp kring trygghetsträning, hantering, hållbar träning och foderstat. För mig som hästägare har jag fått en coach som är otroligt kompetent och som kan göra det komplicerade enkelt. Matilda har också på ett exemplariskt sätt tagit hand om, och tränat min häst när jag varit bortresa. Jag kommer att fortsätta att anlita Matilda som blivit en självklar del i mitt hästägande. Jag ger mina varmaste rekommendationer!!

  Madeleine Stenslind Avatar Madeleine Stenslind
  4 March, 2020

  positive review  Tack varje hästutveciling så har jag och min häst börjat tycka träningen är mer rolig, långsiktig och ger resultat. Från en häst som gick bananformad till en betydligt rakare häst idag som gett resultatet mindre konstiga skador. Jag vill ge min häst den bästa hållbara träningen. Tusen tack till dig Matilda utan dig hade vi inte stått där vi står idag😃🌸

  Emma Elghorn Avatar Emma Elghorn
  8 March, 2020

  positive review  Det självklara valet vid hästvakt, hjälp med träningsplan och uppbyggande träning. Matilda har en massa bra uppbyggande övningar anpassade efter dig och din häst, ger inspiration och pepp när man mest behöver det. Rekommenderar varmt!

  Malisa Thorsén Avatar Malisa Thorsén
  1 March, 2020

  positive review  Matilda hjälper mig med tömkörning av min häst Lilleman och hon är lugn, metodisk och inriktad på hästens hållbarhet och liksidighet bla. Både jag och Lilleman gillar när Matilda kommer och vi har stor nytta och kommunikation kring utvecklingen av min häst.

  Marie Strandberg Avatar Marie Strandberg
  28 February, 2020