Nedan finns ett par olika alternativ på klippningar. Vi är öppna för förslag om du har andra önskemål. Vi klipper med batteridrivna, tystgående klippmaskiner. Vi är erfarna, tålmodiga och vana vid hästar som är oroliga.

Mängdrabatt 10 % vid 3 hästar eller mer på samma ställe.

Du kan betala med Swish eller mot faktura med 10 dagars betalning. Vi innehar f-skattesedel och regelrätta försäkringar för både vår och din hästs säkerhet.

Helklippning

Hela kroppen, inklusive ben och ganasch. Passar häst som tränas hårt och svettas mycket. Möjligt att lämna en ruta under sadeln.

Pris: 1000 kr inkl. moms
1250 kr om hela ansiktet ska klippas

Jaktklippning (Helklippning utan ben)

Hela kroppen men utan att klippa benen. Passar häst som tränas hårt och svettas mycket. Möjligt att lämna en ruta under sadeln.

Pris: 750 kr inkl. moms

Halvklippning

Hals, bog och frambenen ner till knäet. Från manken dras en linje ner mot ljumsken så att pälsen sparas över rygg och bakben. Passar häst som svettas måttligt eller som går ute mycket. Med denna klippning klarar hästen fortfarande viss kyla utan täcke.

Pris: 500 kr inkl. moms

Spårklippning

Hästen klipps så att det blir en kanal från strupen ner mellan frambenen och längs med sidan på kroppen, dvs på de ställen där hästar svettas som mest. En häst med den här klippningen kan ofta gå utan täcke även vintertid (obs, detta är individuellt – känn in din häst!).

Pris: 650 kr inkl. moms

Filtklippning

Klipps så att hästen behåller en ”filt” över rygg och rumpa. Passar häst som svettas måttligt.

Pris: 650 kr inkl. moms

Mindre klippningar

T ex enbart hals eller hals & bog.

Pris: 300 kr inkl. moms